Ball Tip

Struktur der smager af mere

Dette kød er kendetegnet ved en lækker, fin struktur med marmorering. Ball tip er en del af klumpen, og er utroligt velsmagende. Ball Tip kan bådetilberedes som ca. 2 centimeter tykke steaks eller med indirekte varme på grillen, som man gør med en hel culotte til en kernetemperatur på 58 grader.

Tilberedning:
1 stk. Ball tip á ca. 1,6 kg.

Rub
3 spsk. rørsukker
2 spsk. flagesalt
2 spsk. mørkt revet chokolade
3 spsk. hvidløgspulver
1 spsk. løgpulver
2 spsk. spids kommen
2 spsk. chilipulver
1 spsk. malet sort peber
1 dl. blåbærsirup

I køkkenet
Vend kødet i rubben, og mariner det i køleskabet i min. 6 timer inden det skal grilles.

Ved grillen
Klargør grillen til indirekte, middelhøj varme (150oC). Læg kødet på grillen,og grill det til kernetemperaturen er 58 oC (ca. 45 min.). Pensl kødet med blåbærsirup ca. fire gange undervejs.

Lad kødet trække 5-10 min. inden udskæring.

 

 

Du kan hjælpe andre kunder, når du fortæller om dine erfaringer og oplevelser med produktet. Vær den første til at skrive en anmeldelse