US Brisket

En klassiker blandt grillentusiaster

Brisket er det, vi på dansk kalder spidsbryst. Takket være den kraftige fedtmarmorering er det velegnet på grillen, da fedtet smelter og trænger ned i kødet under tilberedningen. Det giver en fantastisk smag – også hvis du tilbereder i gryde eller ovn. 

Tilberedning:
2 1/2 kg bisket (spidsbryst)
1/2 glas dijonsennep

Rub
2 spsk. kosher salt
1 spsk. chili pulver
3 spsk. brunt sukker
1 spsk. hvidløgs pulver
2 spsk. paprika
1 spsk. sellerisalt
1 spsk. peber

I køkkenet
Bland alle krydderierne i en skål til en rub. Pensl stegen med dijonsennep og drys rub på.

Ved grillen
Klargør Weber Smokey Mountain Cooker med minion-metoden og tilsæt røgeflis,kom vand i vandfadet og hold på 100oC. Grill stegen i ca. 10 timer. Lad stegen trække i 20 min. inden udskæring.

Tip: Brug evt. Smoke It all ved gasgrill/ kuglegrill.

 

Du kan hjælpe andre kunder, når du fortæller om dine erfaringer og oplevelser med produktet. Vær den første til at skrive en anmeldelse