Grillspyd med svinemørbrad og pesto kartoffelsalat

4 personer

Ingredienser:
8 spyd med lammemørbrad
1 fed hvidløg
1/4 dl krydderolie med chili
1/4 dl barbecuesauce
1/4 dl sojasauce
Salt, peber
3/4 kg små skrubbede kartofler
2 spsk grøn pesto
1 spsk hvid balsamico
2 spsk olivenolie
Salt, peber
3-4 forårsløg
2 spsk ristede pinjekerner
1 stor håndfuld rucola

Tilbehør: brød

Tilberedning:
Rør knust hvidløg, krydderolie, barbecuesauce og sojasauce sammen og smør det på spyddene. Krydr med salt og peber. Kog kartoflerne møre ca. 16 min. og sæt dem til afkøling. Rør pesto, balsamico, olivenolie, salt og peber sammen. Vend de afkølede kartofler i dressingen, drys med snittede forårsløg og pinjekerner og lad salaten trække 15 min. Grill spyddene 4-5 min. på hver side. Drys salaten med rucola og server den til kødet sammen med brød.

Du kan hjælpe andre kunder, når du fortæller om dine erfaringer og oplevelser med produktet. Vær den første til at skrive en anmeldelse