BLACK FRIDAY   

Grillet laksefilet i sommersalat med agurk, radiser og grillede forårsløg

4 personer

 Ingredienser:
4 laksefileter
1 hovedsalat
1 bundt radiser
1 agurk
4 stk forårsløg
1 citron
0,5 l olivenolie
Salt og peber

Tilberedning:
Gnid laksen med olivenolie salt og peber. Skyl salaten og rens de øvrige grøntsager. Radiserne skæres i tynde skiver og lægges i koldt vand. Agurken skæres i små tern. Grill laksen 2-3 min på hver side til den er gylden og stadig saftig. Forårsløgene grilles, til de er møre men stadig har bid. Anret laksen på salaten med de klargjorte grøntsager og dryp med olivenolie, citronsaft og friskkværnet peber.

Du kan hjælpe andre kunder, når du fortæller om dine erfaringer og oplevelser med produktet. Vær den første til at skrive en anmeldelse