Lun salat med grøntsager og rucola

4 personer

Ingredienser:
250 g små tomater
1 ps. snackpeber 
180 g rucolasalat 
1 pk. thai asparges 
80 g syltede hvidløg 
80 g sorte oliven 
1/2 dl. olivenolie 
2 fed friske hvidløg 
2 tsk. tørret timian 
Salt og peber, frisk fra kværn 

Tilberedning: 
Snackpebrene skæres i grove stykker og vendes i halve tomater, asparges, knust frisk hvidløg, olivenolie og timian. Grøntsagerne krydres med salt og peber, og bages i en forvarmet ovn 12 min. v. 200°C. De varme grøntsager vendes med rucola, syltede hvidløg og oliven. Serveres straks evt. med stegt kød og lunt brød. 

 

Du kan hjælpe andre kunder, når du fortæller om dine erfaringer og oplevelser med produktet. Vær den første til at skrive en anmeldelse

Vine der passer godt til lun salat med grøntsager og rucola
Calvet Crémant de Bordeaux
79,50 kr./fl. 94,67 kr.