Skalrejer

Forret

Ingredienser:
500 g skalrejer
2 store røde peberfrugter
½ dl olivenolie
1 fed hvidløg
1 lille lyst flutes
½ bdt. persille
Salt og peber, frisk fra kværn

Fremgangsmåde:
Flæk peberfrugterne i halve og fjern stilk og kerner. Pensl ydersiden af peberfrugten med lidt olie og bag/grill dem i ovnen ved højest mulige temperatur til de er helt sorte, og skindet slipper kødet. Afkøl peberfrugterne og pil skindet af. Skær peberfrugterne i strimler og mariner med lidt olivenolie, knust hvidløg, salt og peber. Pil rejerne. Skær brødet i tynde skiver og rist det sprødt i ovnen. Anret peberfrugter og rejer på de sprøde toasts og pynt med fintsnittet persille.

Du kan hjælpe andre kunder, når du fortæller om dine erfaringer og oplevelser med produktet. Vær den første til at skrive en anmeldelse