Fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade

Original Weber opskrift

PERSONER: 4
FORBEREDELSE: 15 min.
TILBEREDNING: 15 min.
GRILLMETODE: Direkte
SVÆRHEDSGRAD: Middel
UDSTYR: Weber Original™ Gourmet BBQ System Støbejernspande, Foodprocessor
GRILLTEMPERATUR: 200 °C

INGREDIENSER

Fiskefrikadeller
 
400 g lyssej
400 g torsk
200 g røget laks
Salt 
Peber
3 æg
1 spsk. hvedemel
1½ dl piskefløde
Smør og olie til stegning
 
Remoulade
 
5 spsk. mayonnaise
2 spsk. yoghurt naturel
3 spsk. finthakkede pickles
1 spsk. finthakkede kapers
1 spsk. finthakkede syltede agurker
1 spsk. fintsnittet purløg
1 knsp. karrypulver
1 spsk. gurkemeje
Salt, peber og sukker
 
I KØKKENET
 
Fiskefrikadeller
 
Blend lyssej, torsk og laks med salt og peber i en foodprocessor. Tilsæt æg, mel og fløde, og blend det hele godt.
 
Remolade
 
Bland mayonnaise og yoghurt. Vend pickles, syltede agurker, kapers og purløg i. Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker og lidt karry. Tilsæt gurkemeje, til farven er passende. Lad remouladen trække i ca. 1 time i køleskab.
 
VED GRILLEN
 
Klargør grillen til direkte, høj varme. Sæt panden i GBS®-risten, og lad panden varme godt op. Form farsen til små frikadeller med 2 spiseskeer, og steg dem i smør og olie på panden i 2-3 minutter på hver side.
 
TIP
 
Servér frikadellerne med hjemmelavet remoulade, rugbrød og citronbåde.
Du kan hjælpe andre kunder, når du fortæller om dine erfaringer og oplevelser med produktet. Vær den første til at skrive en anmeldelse